fbpx

Čas je, da prenehaš z dietami

in obsedenostjo s hrano

IMAŠ OBČUTEK, DA SI PREIZKUSIL/A ŽE VSE,

DA BI IZGUBILA/A TEŽO,

SI PRIPRAVLJEN/A IZGUBLJATI KILOGRAME,

MEDTEM KO UŽIVAŠ OB

SI NAVELIČANA OBČUTKA, DA

POTEM SI NA PRAVEM MESTU.       

Natančno vem, kako se počutiš!

Image link

JAZ SEM BILA TI ....

Čeprav še trenutno ne verjameš vase vedi, da

JAZ VERJAMEM VATE!

Vem, da ti bo uspelo, tako, kot je uspelo meni.

… Vem, kako se je zbuditi zjutraj po večeru, ko kar ne nehaš jesti. Roke in oči so otečene, kot bi imel mačka, številke na tehtnici so se obrnile navzgor, počutiš se premagano in osramočeno.

… Vem, kako se je pogledati v ogledalo in biti nezadovoljen s tem, kar vidiš. Želiš si, da ves celulit in odvečna maščoba kar izgineta.

… Vem, kako je, ko ti različni ljudje misleč, da vedo, kaj je dobro zate, delijo “nasvete”.

… Vem, kako je, ko preizkušaš razne diete pa, vendar je na koncu rezultat še slabši, kot preden si začel.

… Vem, kako je, ko se počutiš zlomljenega, kot da je nekaj narobe s teboj.

Vem pa tudi, kako je priti ven iz tega “začaranega kroga”, si povrniti samozavest, energijo, biti svoboden, biti JAZ. Ko sem enkrat to ugotovila, sem razvila sistem, ki drugim s podobnimi težavami kaže, kako to uspešno narediti!

Obstaja pot ...

Z lahkoto jo dosežeš, ko si dovoliš spremembe.

Sploh ni pomembno, kje trenutno si in kako dolgo se že boriš.

Do nje lahko prideš brez odvečnega pritiska, neprestanega nadziranja hrane,  strahu in kaznovanja sebe!

Ko jo dosežeš svoboda postane, del tebe in del tega, kar v resnici si.

In jaz imam učinkovit program, kjer ti pokažem, kako priti do tja.

Za vedno!

Image link

Naj bo obdobje, ki je pred teboj najbolj prelomno v tvojem življenju.

Tukaj sem, da ti  pomagam priti do želenega cilja z manj truda in več veselja. Program

je to, kar potrebuješ in bo zagotovo prelomnica v tvojem življenju. Pokazala ti bom pot, kako najti svobodo pri prehranjevanju, kako imeti zdravo telo in zdrave misli ter s tem kakovost življenja, kot si ga želiš in zaslužiš.

TO NI ZATE, ČE:

TO JE ZATE, ČE:

♦  imaš občutek, da si poskusil/a že čisto vse, da izgubiš telesno težo;

Najpogosteje vas zanima

Vsekakor! Preprosto pokliči po telefonu ali se naroči na video klepet.  Pogovorila/li se bova o tvojih potrebah, hkrati pa boš dobil/a vse informacije o podrobnostih programa.

Preprosto. Ljudje se med seboj razlikujemo tako fizično kot psihološko. Telo, ki ga vidiš na sliki ni tvoje in se uporablja zgolj za trženje. Primerjava sebe z drugimi nikakor ne bi smela biti glavna motivacija. Menim, da bi se moral vsak posameznik primerjati s sabo, saj je to edino resnično merilo! Imaš edinstveno genetsko sestavo in zato se je z drugimi nemogoče primerjati. Tvoji rezultati so samo tvoji. Odločila sem se, da ne bom izkoriščala svojih strank in nadaljevala zavajajočega trženja. Ne maram takšnega pristopa, dietna industrija pa je zelo znana po tem in zato s tem ne želim imeti ničesar. Bodi najboljša različica sebe, ne koga drugega.

Tega res ne bi želela videti! Vendar lahko prekineš program, kadarkoli želiš. Prosim, upoštevaj, da Prehrana v ravnovesju ni trik ali hitra rešitev in želim, da vse stranke vidijo rezultat. Moraš se odločiti, da boš potrpežljivo in vztrajno izvajal/a program z miselnostjo popolnega uspeha. Eden izmed izzivov izvajanja programa s strankami je njihova nagnjenost k zavajanju sebe, koliko truda dejansko vložijo v izvajanje programa. Temu se želim izogniti, zato bom z vsako stranko sodelovala na način, da jo motiviram in usmerim po svojih najboljših močeh.

Vprašanje, ki ga dobi vsak svetovalec, trener od novih strank je “koliko časa bo trajalo, da se bodo videli prvi rezultati?” Vsakdo, ki obljublja rezultate v smešnih časovnih okvirih, lahko pri strankah močno spremeni razumna pričakovanja in takšne informacije so zavajajoče. To ustvari in spodbudi občutek neuspeha in nemoči. Svetujem, da stranke ne upoštevajo toliko tehtnice in se ne merijo po standardih, ki so zunaj njihove fiziologije, genetske sestave in trenutnega stanja. Sama merim spremembo oziroma rezultate glede na izgubo telesne maščobe, razvoj mišične mase in povečanje moči. To so stvari, ki so pomembne in ki štejejo.

Rezultati so odvisni od več dejavnikov vključno z genetsko predispozicijo, ustreznim kaloričnim vnosom hrane, kakovostjo in vrsto prehrane, fiziološko prilagoditvijo vadbi in naporom. Zelo na splošno velja, da lahko na varen način, če je vaš cilj izguba telesne maščobe, moški izgubi na teden pribl. 1 kg, ženska pa pribl. 0,7 kg.

Seveda. Sama močno spodbujam komunikacijo s svojimi strankami.  Prizadevam si zagotoviti najvišjo raven storitve, zato sprejemam omejeno število strank. Pozivi naj bodo dogovorjeni v skladu s predpisanim programom. Ena izmed prednosti dela z menoj je, da mi lahko pošljete sporočilo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vedite, da vam poskušam odgovoriti kar se da hitro.

Program Prehrana v ravnovesju je zasnovan tako, da ga lahko uporabljaš kjerkoli se nahajaš. Prilagodim ga glede na tvoje trenutne potrebe, da lahko nemoteno slediš svojemu cilju. Prav tako sem ti na voljo ves čas, da te vodim in motiviram.