fbpx

Bila sem tam, kjer si trenutno ti

To sem jaz pred osmimi leti – 
pametna, uspešna in s …
 
40+ ODVEČNIMI KILOGRAMI.
 
Navzven nasmejana …
nesrečna v sebi.

 

Image link

Bila sem tam, kjer si trenutno ti

To sem jaz pred osmimi leti – 
pametna, uspešna in s ….
 
40+ ODVEČNIMI KILOGRAMI.
 
Navzven nasmejana ….
nesrečna v sebi.

 

Image link

Moja zgodba

Utrujena ležim na kavču, počutim se slabo, z bolečinami v želodcu in razočarana nad seboj, da se ponovno nisem zmogla upreti preveliki količini čipsa in sladoleda. Želim si, da bi lahko shujšala, se dobro počutila in se vrnila v življenje, preden sem se zredila. Sliši se preprosto … vendar ti moram povedati … ni vedno tako.

Moja pot se je začela pri 115 kilogramih. Vedno znova sem se soočala s poskušanjem naslednje najboljše modne diete. Vsakih nekaj tednov sem poskusila novo dieto in jo opustila, takoj ko nisem videla nobenih rezultatov. Če sem izgubila kakšen kilogram, sem bila navdušena, a ko sem prenehala z dieto, sem se takoj zredila.

Poznam občutek osamljenosti, obsojanja, žalosti, odrinjenosti, ponižanja. Ne veš, kje začeti in takrat si samo želiš imeti zraven sebe roko, ki bi te vodila in razumela. Vendar te nihče ne razume ali te ne želi razumeti, kaj šele, da bi ti ponudil roko. Spoznala sem, da moram to bitko bojevati sama. Ko sem se odločila, da je resnično čas za spremembo, sem našla oboje – razumevanje in roko.

Motivacija, odgovornost, načrt in potrpežljivost so edina prava formula za izgubo telesne teže in njeno vzdrževanje. Ne zanašajte se na noben čaj, čarobno tabletko ali čudežno dieto.

Izgubila sem 40 kg. Če sem lahko svoj boj s prenajedanjem in čustvenim hranjenjem, kjer sem sovražila svoje telo in sebe, kjer sem vedno znova pridobivala in izgubljala iste kilograme in živela kot suženj diet, tehtnice in obsedenosti s hrano, premagala in zaživela zdravo, svobodno življenje brez odvisnosti

VEM, da lahko to narediš tudi TI! Nisi na tem svetu, da bi se nenehno boril/a s hrano in kilogrami ...

Sedaj sem osredotočena na to, da pomagam drugim, ki so v podobnem položaju, kot sem bila sama. Vedi, da nisi sam/a. Vsi smo preizkušali razne diete in ni nam najbolje uspevalo. Vendar je čas, da to spremeniš in zaživiš. Naj bom tvoja roka, ki te bo popeljala iz teme prenajedanja v novo življenje, ki bo napolnjeno s pozitivno energijo, močjo, srečo in ljubeznijo do sebe.

Želim ti pokazati, da obstaja pot in te naučiti, da je mogoče uživati vso hrano, ki jo imaš rad/a, hkrati pa izgubljati kilograme. Nehaj misliti, da ti je namenjeno imeti preveč kilogramov in da se moraš s tem sprijazniti. Če si nesrečna/en, se morajo zgoditi spremembe. Ti nadziraš svoje življenje! Samo ti imaš moč narediti spremembe, ki si jih v življenju želiš.

Image link

In zdaj sem tukaj s teboj ...

Sebe.

Svoje telo.

Svoje življenje.

Sebe.

Svoje telo.

Svoje življenje.

Image link